Doutrelepont et associés : avocat droit des médias / avocat médias / avocat droits d'auteurs / avocat auteurs / avocat droit des brevets / avocat brevets / avocat droit des marques / avocat droit européen / avocat européen / journalisme, presse, medias, création, oeuvres, brevet, marque, Europe, Union européenne, Commission européenne, Parlement européen, vie privée, nouvelles technologies, droit des nouvelles technologies, droit à la vie privée, partenariat culturel, public privé, culture, fiscalité.


U bent hier: www.doutrelepont.be » Avocats

http://www.rechtsanwalt.com/kanzlei/doutrelepont-et-associes/

Meester Chapoulaud is advocaat aan de Balie te Brussel en houder van Diplôme d’Etudes Approfondies en droit public van de Université Jean Monnet van Saint-Etienne (Frankrijk) waar hij tevens assistent geweest is in het domein van het internationaal publiek recht en het recht van de internationale handel. Nadien heeft hij, in België, een licentie in de Rechten behaald aan de Université Libre de Bruxelles.

Meester Chapoulaud, die gespecialiseerd is in Europees Gemeenschapsrecht, heeft tevens een stage vervuld, als juridisch raadgever, bij de Centrale Financiële Dienst van de Europese Commissie.

Hij werkt in de dossiers die betrekking hebben op het Europees recht, overheidsopdrachten, het bestuursrecht, het Mededingingsrecht, europees overheids subsidies recht en Publiek-Private Samenwerking (PPS). Hij pleit voor de regulerende instanties en voor de Belgische en Europese rechtbanken.


Webmaster : greenpig sprl